Speciaal voor jou samengesteld
THEE OP MAAT

VOOR JEZELF OF ALS CADEAU – Vertel ons waar je al tijden naar op zoek bent, welke smaken en kleuren je fantastisch vindt – of juist niet – dan stellen wij jouw eigen melange samen. Misschien wil je graag een kruidenthee zonder zoethout voor de avonden of ben je gek op jasmijn maar houd je niet van groene thee? Vertel het ons en wij zoeken met je mee!

 

In drie fases waarin je steeds thee opgestuurd krijgt en feedback geeft op wat je proeft komt je uiteindelijke thee mét naam eruit.

HORECA EN ZAKELIJK – Bied je gasten of klanten voortaan je eigen huismelange aan. Uitvoerig gemengd en geproefd totdat je tevreden bent. Of het nu is op basis van je visie, sector of uitstraling, we maken een thee of collectie die helemaal bij je past.
Na een kennismakingsgesprek, denk en proef je in verschillende fases met ons mee en bedenken we een passende naam.

 

Denk bijvoorbeeld aan een mooie variatie bloementheeën, uiteraard met hele verschillende smaken, om te serveren in je pluktuin, een veldboeket-thee voor een sieraad ontwerper met de naam ‘Veldjuwelen‘ of een Ayurvedische thee voor een yogadocent die haar leerlingen een kop thee na de les aanbied.

 

Wild & Happy

Milieu

Om het milieu zo min mogelijk te belasten maken is het eind product van Thee op Maat altijd losse thee. Dat scheelt weer verpakkingsmateriaal! Je krijgt er van ons een theelepel en -zeef bij. Zo kun je ook nog eens makkelijk zelf doseren.

Samen van thee tot een melange

Na een kennismakingsgesprek of vragenlijst gaan we aan de slag met je theemelange. In de eerste twee fases krijg je verschillende theezakjes opgestuurd. Die samples ga je proeven met behulp van onze proef-tips. Na jouw feedback komt er in fase 3 een eindproduct uit en natuurlijk krijg je ook die opgestuurd.

Als cadeau

Een Thee op Maat is ook een ontzettend leuk cadeau. Stel met je hele team een thee samen voor de collega die afscheid neemt of geef een waardebon voor een Thee op Maat als verjaardagscadeau.