Aangenaam, ik ben naïef,
Lekker Naïef.

Maar de meeste mensen 
kennen me als Babs…

…of als enthousiast, gedreven, positief & creatief. Én als trouwambtenaar (BABS), webredacteur, schrijver en projectmanager.. ja, ik denk dat je wel kunt stellen dan ik naast naïef nog veel meer ben. Dat is ook meteen het mooie van naïef zijn. Er hangt bij veel mensen nog een negatieve lading aan het woord, maar eigenlijk betekent het zoveel als: puur, spontaan, openhartig, ongekunsteld, vrolijk, natuurlijk, eenvoudig. In deze snelle wereld die af en toe vooral lijkt te gaan om sneller & meer, lijken bovenstaande karaktereigenschappen me meer dan welkom. 

Toen ik in 2018 Lekker Naïef begon, mocht ik nog veel ontdekken. Maar wat ik al zeker wist, was dat ik met Lekker Naïef zo veel mogelijk duurzame en gezonde opties wilde bieden naast de theezakjes vol plastic en theetjes vol aroma’s. Ik wilde gaan voor duurzaam en biologisch tegenover snel en goedkoop. Met aandacht voor wat ik maak én voor wat ik achterlaat. Noem het naïef, ik noem het een missie.

In de afgelopen jaren is Lekker Naïef gegroeid en die missie is meegegroeid. Met verhalen en ingrediënten vol betekenis maak ik naast de thee die je via de webshop kunt bestellen ook theemelanges op maat. Allemaal zo naïef mogelijk, omdat puur natuur precies genoeg is!

Heb je nog vragen? Stuur me een berichtje: info@lekkernaief.nl

EERDERE SAMENWERKINGEN & OPDRACHTEN

THEE OP MAAT & THEECONCEPTEN

Ieder verhaal, bedrijf of moment kan het begin zijn van een unieke thee op maat. Dit zijn drie voorbeelden:

Fijne zomervakantie!

Met een laatste eindsprint zijn ook dit jaar de rapporten weer op tijd ingevuld. De lijmresten zijn van de tafels gekrabd, de eerst lessen voor volgend schooljaar liggen klaar. Het is tijd om op te laden.

Met dit zakje Pu Erh thee dat bekend staat als de espresso onder de thee, wenste het stichtingbestuur hun leerkrachten een fijne vakantie vol nieuwe energie.

Even stilstaan

"De dagen na een overlijden word je geleefd". Het is een veel gehoorde uitspraak. Dit theepakket op maat nodigt de familie uit om - na die eerste drukke week - samen stil te staan.
Met een hartverwarmende thee, een gedicht en vragenkaartjes die je uitnodigen om in gesprek te gaan, samen of alleen. Het pakket werd gemaakt om de USB-stick met de opname van de uitvaart te verzenden.

Hamam

Hamammmm… een oase van rust in je drukke dag. Adem de frisse geur van eucalyptus en munt in en waan je even in een prachtig badhuis waar je helemaal in de watten gelegd wordt.

Deze thee ontwikkelde ik bij de geuren van een schoonheidsbehandeling. Ontspannen in een salon liggen met een kopje bijpassende thee, kun je het je voorstellen?

Krijg je ook zin in een thee op maat of theepakket op maat?