Biologische losse thee

“Ik ben gek op thee, nieuwe dingen leren én het rondje uit de Tony Chocolonely repen.”
“Lekker Naïef is niets voor mensen die van kant-en-klare plastic theezakjes houden of thee vol aroma’s en toevoegingen.”
“Ik ben gek op thee, nieuwe dingen leren én het rondje uit de Tony Chocolonely repen.”
Wat leuk dat je er bent!

Aangenaam, ik ben naïef, lekker naïef.
Maar de meeste mensen kennen me als Babs. Of als enthousiast, gedreven, positief & creatief. Én als trouwambtenaar (BABS), webredacteur, conceptontwikkelaar en projectmanager.. ja, ik denk dat je wel kunt stellen dan ik naast naïef nog veel meer ben. Dat is ook meteen het mooie van naïef zijn. Er hangt bij veel mensen nog een negatieve lading aan het woord, maar eigenlijk betekent het ook zoveel als: puur, spontaan, openhartig, ongekunsteld, vrolijk, natuurlijk, eenvoudig. In deze snelle wereld die af en toe lijkt te gaan om sneller & meer lijken bovenstaande karaktereigenschappen me meer dan welkom. Zowel als persoon als zakelijk.

Toen ik in 2018 Lekker Naïef begon mocht ik nog veel ontdekken, maar wat ik al zeker wist is dat ik met mijn bedrijfje zo veel mogelijk duurzame en gezonde opties wilde bieden naast de theezakjes vol plastic en theetjes vol aroma’s. Ik wilde gaan voor duurzaam en biologisch tegenover snel en goedkoop. Met aandacht voor wat ik maak én voor wat ik achterlaat. Noem het naïef, ik noem het een missie.

 

In twee jaar tijd is Lekker Naïef gegroeid en die missie is meegegroeid. Uit gesprekken met jullie – trouwe theedrinkers – blijkt dat Lekker Naïef-thee vooral gekozen wordt om een momentje voor jezelf te nemen. Een moment van rust, troost en aandacht. En laat dat nou precies zijn wat ik zo belangrijk vind; naast al dat vliegen, springen, rennen, ook regelmatig stilstaan tijdens een theemoment.

 

Dus ontwikkelt Lekker Naïef zich lekker door, en komen er naast zakjes losse thee ook steeds meer theemomenten in het online theehuis. Theemomenten die je helpen om stil te staan en niet alleen je handen maar ook je hart te verwarmen.

Thee- & kruidenmelanges

De thee, kruiden en vruchten die ik gebruik voor de theemelanges zijn bijna allemaal biologisch verbouwd. Fijn voor het milieu, fijn voor jou!

 

De losse theeblends heb ik met veel liefde en aandacht samengesteld. De meeste smaken zijn altijd op voorraad maar omdat ik voor sommige producten afhankelijk ben van de seizoenen en houd van de nodige creativiteit, kleur en vrijheid, wisselt het aanbod ook regelmatig.

Naar de theewinkel

Melanges Op Maat

Er zijn zo ontzettend veel ongelofelijk lekkere theesmaken. Maar wat nou als je voor je bedrijf op zoek bent naar thee in een bepaalde kleur, geur of sfeer? Of als er nét dat ene ingrediënt in die melange zit waardoor je hem echt niet lekker vindt?

 

Dan is Thee Op Maat de uitkomst! Jij vertelt mij welke ingrediënten, smaken of geuren je graag in je thee zou willen en ik ga ermee aan de slag. Niet alleen lekker, maar ook nog eens een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Lees meer

Thee Concepten

Voor speciale momenten, extra beleving of voor thee met een verhaal ontwikkel ik graag Thee Concepten.

Het is nog een stapje verder dan de Melanges op Maat. Een voorbeeld hiervan is de Libertea; speciaal ontwikkeld voor 75 jaar bevrijding in Nederland. Het is een thee met een verhaal, een eigen look and feel, bijbehorende ansichtkaarten en gespreksstarters binnen het thema.

Kan jouw evenement, viering of bedrijf ook nog wat extra beleving gebruiken? Neem dan zeker contact met me op.

Over de Libertea

Scholing

 • Cursus Kruidengeneeskunde
 • Opleiding Natuurvoedingsadviseur
 • Cursus Speechen
 • Opleiding Pabo
 • Opleiding Fotografie

Samenwerkingen & klanten

 • Mejuffrouw Bax
 • Bibliotheek Heusden
 • ViaLivestream
 • Lilian’s Beauty Salon
 • Vrijheidsmuseum Groesbeek

Ervaring

Ook hier houdt Lekker Naïef zich mee bezig:

 • Pop-up theetuin
 • Workshops
 • Catering & high tea
 • Markten & braderiën