VERZENDEN & BEZORGING

 

VERZENDING – Met liefde gemaakt en verzonden is een van de speerpunten van Lekker Naïef. Zoals je voor een goede kop thee de tijd moet nemen, neem ik hier ook graag de tijd voor. Je pakketje wordt natuurlijk zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen nadat je betaling binnen is, verpakt en verzonden.

Heb je op korte termijn nog een cadeautje nodig voor de juf, is je theevoorraad op en ga je op vakantie of is er om een andere reden thee-spoedje? Neem dan even contact met me op, meestal kan ik nog wel een extra sprintje trekken naar het postkantoor.

BEZORGING – Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Wanneer je bestelling in een brievenbuspakket wordt verzonden hoef je niet thuis te zijn. Voor grotere bestellingen wordt je pakket bezorgd door de pakketdienst van PostNL, je ontvangt dan een Track & Trace-code om op de hoogte te blijven van de bezorging. Als je niet thuis bent, wordt je pakketje misschien bij de buren afgegeven. Goed moment om ze meteen eens op de thee te vragen.  😉

MILIEU – Om het milieu zo min mogelijk te belasten maken we bij het verpakken vooral gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Je zult in ieder geval geen plastic in je pakketje vinden.

OPHALEN – Je kunt je bestelling ook op komen halen. Stuur me een berichtje of laat het weten via het opmerkingenveld bij je bestelling om een afspraak te maken. Ophalen kan in Drunen of Sint-Michielsgestel. Maar let op, dit zijn geen verkooppunten; ophalen kan alleen op afspraak.

WAAROM NIET GRATIS? – Het liefst wil je natuurlijk dat je bestelling gratis verzonden worden. Eerlijk is eerlijk, dat wil ik zelf ook als ik iets bestel. Maar helaas heb ik nog geen vervoerder gevonden die mijn theetjes, zonder kosten te rekenen, vanaf mijn keukentafel naar die van jou wil brengen. Aan het verzenden van een bestelling zitten dus kosten verbonden. Zie je ergens anders dat er een gratis verzonden wordt? Geheimpje: Dat betalen ze waarschijnlijk niet uit hun eigen portemonnee en het wordt dus in de prijzen van de producten doorberekend. Ik heb hier niet voor gekozen. Ik streef naar eerlijk in mijn producten dus ook in mijn prijzen. Ik wil ze niet onzichtbaar belasten met andere kosten en berekenen daarom voor het verzenden de volgende vaste kosten:
Brievenbuspakketje – € 4,10
Pakket – € 6,75

oké, vooruit, een cadeautje van ons: Als je voor €60,- of meer bestelt, dan betaal ik je verzendkosten.”