Bestelinformatie
VERZENDING EN BEZORGING

VERZENDING – Met liefde gemaakt en verzonden is een van de speerpunten van Lekker Naïef. Zoals je voor een goede kop thee de tijd moet nemen, nemen wij hier ook graag de tijd voor.

 

Je pakketje wordt uiteraard zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen nadat je betaling binnen is, verpakt en verzonden.
Heb je op korte termijn nog een cadeautje nodig voor de juf, is je voorraad op en ga je op vakantie of is er om een andere reden thee-spoedje? Neem dan even contact met ons op, meestal kunnen we nog wel een extra sprintje trekken naar het postkantoor.

BEZORGING – Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Wanneer je bestelling in een brievenbuspakket wordt verzonden hoef je hier niet voor thuis te zijn.

 

Voor grotere bestellingen wordt je pakket bezorgd door de pakketdienst van PostNL, je ontvangt dan een Track & Trace-code om op de hoogte te blijven van de bezorging. Als je niet thuis bent, wordt je pakketje misschien bij de buren afgegeven. (Goed moment om ze meteen eens op de thee te vragen [icon name=”smile-o” class=”” unprefixed_class=””])

Milieu

Om het milieu zo min mogelijk te belasten maken we bij het verpakken vooral gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Je zult in ieder geval geen plastic in je pakketje vinden.

Door de brievenbus

Als het past zullen we je bestelling versturen in een brievenbuspakketje. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven of het na je werk bij de buren op te halen. Een brievenbus pakje is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar.

Ophalen

Je kunt je bestelling ook op komen halen. Stuur ons een berichtje via het contactformulier om een afspraak te maken. Ophalen kan in Drunen of Sint-Michielsgestel. Maar let op, dit zijn geen verkooppunten; ophalen kan alleen op afspraak.

Waarom geen gratis bezorging..?

Het liefst wil je natuurlijk dat je bestelling gratis verzonden worden. Eerlijk is eerlijk, dat willen we zelf ook als we iets bestellen. Maar helaas hebben we nog geen vervoerder gevonden die onze theetjes, zonder kosten te rekenen, vanaf onze keukentafel naar die van jou wil brengen. Aan het verzenden van een bestelling zitten dus kosten verbonden. Zie je ergens anders dat er een gratis verzonden wordt? Geheimpje: Dat betalen ze waarschijnlijk niet uit hun eigen portemonnee en het wordt dus in de prijzen van de producten doorberekend. Wij hebben hier niet voor gekozen. We streven naar eerlijk in onze producten dus ook in onze prijzen. We willen ze niet onzichtbaar belasten met andere kosten. We berekenen daarom voor het verzenden de volgende vaste kosten:
Brievenbuspakketje - € 3,90
Pakket - € 6,50
oké, vooruit, een cadeautje van ons: Als je voor €60,- of meer bestelt, dan betalen wij je verzendkosten.

En dan dit nog...

Deze snorremans heeft er eigenlijk helemaal niets mee te maken. Maar we vonden hem té gezellig om hem weg te laten op de website. Typisch Naïef, soms moet je gewoon iets doen omdat je er vrolijk van wordt! Wat ga jij doen voor een kleine grijns vandaag?