Biologische losse thee

Biologische losse thee
Biologische losse thee

Thee- & kruidenmelanges

De thee en kruiden die we gebruiken voor onze theemelanges zijn biologische verbouwd. Fijn voor het milieu, fijn voor jou!

 

De biologisch losse theeblends hebben we met veel liefde en aandacht samengesteld. Verschillende theeën hebben we standaard op voorraad maar omdat we nou eenmaal Lekker Naïef zijn en houden van de nodige creativiteit, kleur en vrijheid, wisselt het aanbod ook regelmatig.

Bestel je thee

Melanges Op Maat

Er zijn zo ontzettend veel ongelofelijk lekkere theesmaken. Maar wat nou als je favoriet er op een dag niet meer tussenstaat? Of als er nét dat ene ingrediënt in die melange zit waardoor je hem echt niet meer lekker vindt?

 

Dan is Thee Op Maat de uitkomst! Jij vertelt ons wat je (ongeveer) in je thee wilt hebben en wij gaan ermee aan de slag. Niet alleen lekker, maar ook nog eens een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Lees meer

Gezond Snoepen

Om 10 uur bij een kopje thee, zo net na de lunch als je eigenlijk nog zin hebt in iets zoets. Om 4 uur, omdat je nog wat energie nodig hebt zo net voor het einde van je (werk)dag of ‘s avonds met de visite…

 

Met liefde en aandacht draaien we iedere week ‘Lekkers voor bij de Thee’: Biologisch, zonder geraffineerde suikers of andere toevoegingen maar op basis van noten, fruit en groenten.

Lees meer