Biologische losse thee

Biologische losse thee
Biologische losse thee

Thee- & kruidenmelanges

De thee en kruiden die we gebruiken voor onze theemelanges zijn biologische verbouwd. Fijn voor het milieu, fijn voor jou!

 

De biologisch losse theeblends hebben we met veel liefde en aandacht samengesteld. Verschillende theeën hebben we standaard op voorraad maar omdat we nou eenmaal Lekker Naïef zijn en houden van de nodige creativiteit, kleur en vrijheid, wisselt het aanbod ook regelmatig.

Bestel je thee

Melanges Op Maat

Er zijn zo ontzettend veel ongelofelijk lekkere theesmaken. Maar wat nou als je favoriet er op een dag niet meer tussenstaat? Of als er nét dat ene ingrediënt in die melange zit waardoor je hem echt niet meer lekker vindt?

 

Dan is Thee Op Maat de uitkomst! Jij vertelt ons welke ingrediënten, smaken of geuren je graag in je thee zou willen en wij gaan ermee aan de slag. Niet alleen lekker, maar ook nog eens een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Lees meer

Thee Concepten

Voor speciale momenten, extra beleving of voor thee met een verhaal ontwikkelen we Thee Concepten.

We gaan hierin nog een stapje verder dan bij de Melanges op Maat. Een voorbeeld hiervan is de Libertea; speciaal ontwikkeld voor 75 jaar bevrijding in Nederland. Het is een thee met een verhaal, een eigen look and feel bijbehorende ansichtkaarten en een kaartspel vol gespreksstarters.

Kan jouw evenement, viering of bedrijf ook nog wat extra beleving gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op.

Over de Libertea