De aankomende lunchdata worden binnenkort bekendgemaakt. Heb je een voorstel voor een datum of locatie? Dat horen we natuurlijk graag.

Aangenaam & Smakelijk!
LUNCH ONTMOETINGEN

DAAROM – Hoe leuk is het om in gesprek te gaan met iemand die je nog niet kent. Of misschien iemand die je wel van gezicht kent, maar die je eigenlijk nog nooit echt gesproken hebt. En hoe veel-te-weinig doen we dat eigenlijk in de tijd van 4G en wifi-hotspots?
Spannend? Ja, misschien. Maar juist uit die ontmoetingen kunnen hele verrassende, mooie en gezellige gesprekken voortkomen.

 

Nieuwe dingen blijven doen, je blijven verwonderen en verbinden is zo belangrijk en laat je voelen dat je leeft. Daarom organiseert Lekker Naïef ‘Lunch ontmoetingen’.

Een groep van 6 tot 8 gasten neemt plaats aan een mooie gedekte tafel. Wij zorgen overal voor, van het bestek tot het lekkers van de thee tot het toetje. Het enige dat we van één van jullie vragen is de gastvrijheid van een tafel en maximaal 8 stoelen.

ZO WERKT HET – Wij schuiven niet aan, maar komen een heerlijke, voedzame en zoveel mogelijk biologische lunch brengen en we zorgen voor goed gezelschap. Kortom: wij faciliteren ontmoetingen.

Geef per inschrijving aan of je wel of niet de ruimte hebt om een gastvrouw of -heer te zijn. Wat het inhoudt lees je hier:

 

In het kort: de gastvrouw of -heer …

  • Stelt een tafel en maximaal 8 stoelen beschikbaar is. Als het lekker weer is, kan dat natuurlijk ook in een tuin.
  • Zorgt dat de tafel vrij en schoon is als wij aankomen.
  • Verder hoef je niets te doen, behalve gezellig lunchen & ontmoeten natuurlijk.

 

De overige gasten…

  • Kloppen op de aangegeven tijd op de deur van de gastheer of -dame (het adres ontvangen je voor aanvang)
  • Genieten van een voedzame lunch en het gezelschap van hun tafelgenoten

 

Wij…

  • Zijn een kwartier voor aanvang aanwezig om het theewater op te zetten, de tafel te dekken en de rest van de gasten mee fijn te ontvangen.
  • Verzorgen de lunch en nemen de afwas weer mee naar huis.

GESPREKSSTARTERS – De ervaring leert dat als er eenmaal eten op tafel verschijnt, de verbinding zo gemaakt is. Maar mocht je toch om een beginnetje verlegen zitten, dan kunnen onze gespreksstarters een leuke voorzet geven voor een gespreksonderwerp. Onderop iedere schaal vind je namelijk een gespreksstarter, een leuk weetje of een vraag. Voel je vrij om ze wel of niet te gebruiken, maar hoe leuk is het om er af en toe eentje voor te lezen als je bijvoorbeeld de jam of een salade doorgeeft?

Extra leuk: wij houden niet van weggooien, dus mocht er eten over blijven dan mogen jullie dat verdelen en later lekker opsmullen.

Praktisch

De lunch duurt van 12.00 uur tot 14.00 uur, tenzij anders vermeld staat. Daarna ruimen wij de tafel af. Heb je als gastvrouw of -heer nog zin en tijd voor een ’afzakkertje’ voel je vrij..
De kosten zijn ongeveer gelijk aan een lunch in een eetcafeetje: €18,- per persoon
Je luncht in een klein gezelschap: 6 tot 8 personen.

Intollerantie of specifiek voedingspatroon?

De producten die we gebruiken zijn zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Daarnaast houden we zoveel mogelijk rekening met intoleranties of dieetwensen. Geef het in ieder geval door bij je aanmelding.Let op! Het eten wordt in dezelfde keuken klaar gemaakt. Heb je een zware allergie? Vermeld dat zeker, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Thema

Af en toe zullen we aan een lunch een thema hangen. Bijvoorbeeld ‘ondernemen’ of ’65+’, we creëren dan de ruimte voor meer gerichte gesprekken en onderwerpen. En wat dacht je van een ‘op de fiets lunch’, waarbij wij de route en een picknickmand aanleveren.
 Een thema staat altijd vermeld bij de datum.

En dan dit nog...

Deze snorremans heeft er eigenlijk helemaal niets mee te maken. Maar we vonden hem té gezellig om hem weg te laten op de website. Typisch Naïef, soms moet je gewoon iets doen omdat je er vrolijk van wordt! Wat ga jij doen voor een kleine grijns vandaag?

De aankomende lunchdata worden binnenkort bekendgemaakt. Heb je een voorstel voor een datum of locatie? Dat horen we natuurlijk graag.