Libertea in jouw bedrijf of stichting
SCHENKEN OF VERKOPEN

VERKOOPLibertea wordt de kleurrijke toevoeging in jouw winkelassortiment! Deze thee met een boodschap gaat zich snel thuisvoelen in de schappen maar vertrekt natuurlijk ook snel met je klanten mee naar huis, waar ze hem samen met de vrijheidsverhalen kunnen delen met vrienden en familie.

 

De biologische thee is duurzaam verpakt en vrij van toegevoegde aroma’s. Dat maakt de thee net zo puur als het onderwerp. Laten we wat vaker stil staan bij onze vrijheid; want wat is het bijzonder dat we die al 75 jaar kunnen delen.

‘Een onsje vrijheid graag.’
‘Wilt u daar een tasje om?’

SCHENKEN – Bied je gasten of klanten in plaats van een standaard kopje thee dit jaar de Libertea aan.
Biologisch, duurzaam verpakt en zonder toegevoegde aroma’s is deze thee een warme basis voor een goed gesprek of mooie herinnering.

 

De thee helpt mee aan het creëren van een bewustzijn rondom onze vrijheid. Die we vaak als net zo vanzelfsprekend ervaren als een kopje thee. Gezelschappen delen herinneren en ervaringen bij het drinken van deze thee. De Libertea en haar bloemen van betekenis doen handig dienst als gespreksstarter.

 

Bestel nu Libertea voor je restaurant, bedrijf of museumcafé en bied je gasten een uniek product dat ze bij blijft!

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en inkoopprijzen

Contact
libertea voor website-5

Milieu

De verpakking is gemaakt van papier of biologisch afbreekbaar plastic.

Ansichtkaarten

De bijbehorende ansichtkaarten kunnen los verkocht worden en zijn daarnaast erg leuk als onderdeel van een cadeaupakket samen met de thee.